Advies nodig?

Bel 010 - 765 00 72
Ma - Vr van 9:00 tot 17:00 uur

E-mail: info@woongroothandel.nl
Tel. 010 - 765 00 72

Terras & Meubilair

De KOMODO van NARDI is NIET weer opnieuw een loungebank. Het is een modulair zitsysteem waarop de OUTDOORSPECIALIST zich kan uitleven in zijn kundig advies aan de consument. De creatieve adviseur geeft uiteindelijk deze consument geen vaststaand feit mee maar een mogelijkheid tot oneindig combineren. De uiteindelijke koper krijgt een zitgroep mee die hij telkens aan zijn behoefte kan aanpassen of juist niet!? Het is aan hem of haar maar een ding staat vast... de KOMODO is kwalitatief super en zeer comfortabel. Op de foto boven de KOMODO in de kleur Tortora met Sunbrella kussens in de kleur Ghiaccio. De foto’s hieronder tonen de KOMODO in de kleur Agave met een mix van Sunbrella kussens in Giungla en Avocado


Unieke kleuren

Met de kleur AGAVE heeft NARDI enige jaren geleden richting gegeven aan deze door vele andere fabrikanten gevolgde kleurstelling. Door deze kleur ook toe te passen op de frames van de KOMODO en daar de prachtige kussenkleuren Giungla en Avocado mee te combineren heeft NARDI een kleur lounger/ zitgroep die geen enkele concullega heeft. Dat geeft ook ‘n voorsprong in de verkoop t.o.v. de concurrent. Pak die kans!


Komodo-tafel

De KOMODO-tafel is er met zowel een dicht kunststof blad als met een gehard glazen blad en is verkrijgbaar in de kleuren Bianco, Anthracite, Tortora en Agave.


tafel RIO

De succesvolle tafel RIO is te kiezen met aluminium versterkt kunststof of geheel aluminium bladen. Het onderstel is altijd in aluminium. Uittrekbaar van 140 naar 210 bij 85 of van 210 naar 280 bij 100. Bianco, Antracite of Tortora. De TRILL is verkrijgbaar als stoel, armstoel en als barkruk in twee hoogtematen. Te kiezen in de kleuren Bianco, Antracite, Tortora, Agave, Ottania, Senape, Grigio en Rosa Bouquet.

 


NARDI krukkendans

NARDI heeft diverse krukken in haar assortiment. Foto hiernaast toont de LIDO (met gaatjes) en de FARO en ook deze zijn er in een hoge (foto links) en lage versie en te verkrijgen in 7 kleuren. Foto onder toont de NET verkrijgbaar in 6 kleuren en in 2 zithoogtes de TRILL ook met twee zithoogtes en in zelfs in 9 kleuren te kiezen.