Advies nodig?

Bel 010 - 765 00 72
Ma - Vr van 9:00 tot 17:00 uur

E-mail: info@woongroothandel.nl
Tel. 010 - 765 00 72

 

Lamelbreedte

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte 290 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 360 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Volgende stap

Ladderband/koord

Kleur van de geleider (de breedte van het band is 38 mm):

Kies kleur

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 jaloezieën naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

 

Let op: De keuze voor bedieningszijde "links tuimelen - links ophalen" en "rechts tuimelen - rechts ophalen” is enkel mogelijk voor jaloezieën breder dan 50cm.

Volgende stap

Extra opties

Tip! Indien u de houten jaloezieën op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Wanneer u meerdere jaloezieën naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de lamellen van uw jaloezieën doorlopen.

Let op! U moet dezelfde kleur/groep kiezen bij stap 2 om de jaloezieën uit te lijnen. Bij grote maat verschillen kunnen jaloezieen niet uitgelijnd worden door het gewichtsverschil.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Afdeklat standaard
 De Afdeklat. wordt standaard meegeleverd.
Sierkoof aan beide zijden
Sierkoof aan beide zijden
Sierkoof linker zijde
Sierkoof linker zijde
Sierkoof rechter zijde
Sierkoof rechter zijde

Let op: De sierkoof is enkel mogelijk wanneer u kiest voor "Op de dag" (op de muur) montage.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.

Houten Jaloezieën 70 mm Abachi

 

Houten jaloezieën 70mm Abachi hout

Afmetingen
Breedte van de lamel:70mm
Afmetingen bovenbak: 51 x 57mm
Afmetingen onderlat 15 x 70mm
Maximaal leverbare afmetingen: 295 cm breed x 400 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed x 40 cm hoog
Houten afdeklat: Gratis meegeleverd om de bovenbak af te werken; tevens bij 'op de dag' mogelijkheid tot bestellen van een sierkoof
Ladderkoord: Zowel met ladderband als ladderkoord verkrijgbaar
Ladderband: het ladderband is 38mm breed
Montagebeugel: Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.
Bedieningssysteem: Bedieningskoorden, verkrijgbaar in 4 opties
Jaloezie hoogte: Pakkethoogte Jaloezie breedte Aantal Ladderkoorden / Ladderbanden
50 cm 13 cm t/m 89 cm 2 stuks
100 cm 18,5 cm t/m 149 cm 3 stuks
150 cm 24 cm t/m 209 cm 4 stuks
200 cm 29,5 cm tot 219,9 cm 5 stuks
250 cm 35 cm t/m 300 cm 6 stuks
300 cm 40,5 cm    

Abachi hout

Abachi hout is een Lichtgewicht Afrikaans loofhout dat ideaal is voor houten jaloezieën. Abachi hout heeft een unike uitstraling mede door de duidelijke nerf structuur die bij elke kleur terug komt. Abachi hout is ook redelijk bestand tegen vochtige ruimtes en wordt ook toegepast in sauna’s.

 

Opties

Ladderkoord

Ladderkoord
Ladderkoord: Standaard uitrusting, de ladderkoorden worden in dezelfde kleur geleverd als de kleur van uw jaloezieën.


ladderband

Ladderband
Ladderband: Geef uw houten jaloezieën een meer sprekendere uitstraling d.m.v. een ladderband. Bovendien wordt door de keuze van een ladderband het lichtinval extra beperkt doordat de banden over de gaatjes van de koorden lopen.


montagebeugel

Montagebeugel
Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


sierkoof

Sierkoof
Bij alle houten jaloezieën van onze collectie wordt standaard een afdeklat meegeleverd. Wanneer u voor montage 'op de dag' kiest, kunt u echter ook kiezen voor een sierkoof. Zoals op de foto hieronder ook te zien is, is dit een speciaal gemaakte sierkoof, speciaal om uw jaloezieën ook aan de zijkanten netjes af te werken.


sierkoof

Zijgeleiding
Wanneer u kiest voor zijgeleiding loopt er een staaldraad van boven tot onder de jaloezie, welke vastgezet wordt op de deur of draaikiepraam. Hierdoor kan de jaloezie niet gaan klapperen. Met zijgeleiding kunt u de jaloezie wel gewoon blijven ophalen en kantelen.


Kleuren

Voor de houten jaloezieën van 50 mm, heeft u de keuze uit 16 verschillende kleuren en kunt u kiezen uit een ladderband of ladderkoord, waarbij u ook kunt kiezen uit 18 verschillende kleuren.

Montage

Bij de montage van de houten jaloezieën 50 mm Abachi heeft u twee keuzemogelijkheden:

  • In de dag

    De jaloezieën worden geplaatst tussen 2 kozijn delen of tussen 2 muur delen. Alleen het raam wordt afgedekt door de jaloezieën. Jaloezieën die 'in de dag' geplaatst worden zijn minder breed dan jaloezieën die 'op de dag' worden geplaatst.

  • Op de dag

    De houten jaloezieën wordt geplaatst over de kozijn opening. De houten lamellen omsluiten dus het gehele kozijn. Jaloezieën die 'op de dag’ geplaatst worden hebben daarom een grotere afmeting dan jaloezieën die 'in de dag’ geplaatst worden.

Geleider

U kunt kiezen uit een ladderkoord of ladderband. Een ladderband geeft uw jaloezieën een wat luxere uitstraling, een ladderkoord geeft een wat rustigere doorkijk.

Bediening

Ook voor de bediening van de houten jaloezieën kunt u uit verschillende opties kiezen. Ten eerste kunt u kiezen aan welke kant het optrek koord en het tuimel koord zit. Met het optrek koord kunt u de jaloezieën optrekken of laten zakken. Met het tuimel koord kunt u de lamellen openen en sluiten. U kunt zelf bepalen waar u de verschillende koorden plaatst, links of rechts. Verder kunt u voor een ronde vorm van het koordgewicht kiezen en kunt u voor een gewicht van roestvrijstaal kiezen.

Zijgeleiding

Als laatste kunt u ook nog kiezen voor een zijgeleiding. Zo voorkomt u het klapperen van de jaloezieën bij beweging, wat soms als irritant ervaren kan worden. Wij plaatsen dan een staaldraad aan de zijkant van de jaloezieën die het klapperen voorkomt. Dit is aan te raden voor bijvoorbeeld deuren en draaikiepramen.

 

Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen?

010 - 765 00 72
info@woongroothandel.nl