Advies nodig?

Bel 010 - 765 00 72
Ma - Vr van 9:00 tot 17:00 uur

E-mail: info@woongroothandel.nl
Tel. 010 - 765 00 72

 

Afmetingen

U meet de glaslatten en telt hier 4,6 cm bij op in de breedte en hoogte. Dit is uw bestelmaat.

Volgende stap

Stofkleur

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Volgende stap

Systeemkleur

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Keje Splendid Pliss

Het plissé kliksysteem is een vorm van raamdecoratie waarmee u niet in uw kozijn hoeft te boren. Het aluminium frame monteert u door middel van een magneetband op uw kozijn. De Keje splendid Pliss is perfect voor kunststof kozijnen of wanneer u beperkte montageruimte heeft. Stel direct uw nieuwe plissé kliksysteem samen en laat u verrassen door de scherpe prijs!

 

 

 

Technische gegevens

Plissé kliksysteem

Afmetingen
Breedte van de plooi: 20 mm (=2 cm)
Afmetingen profiel: Breedte is 3,8cm en totale diepte is 2,9cm.
Maximaal leverbare afmetingen: 200 cm breed x 240 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 20 cm breed x 20 cm hoog
Overig  
Kleuren systeem: RAL 9001, RAL 9010, RAL 9016 of RAL 7016.
Bedieningssysteem: Top-down systeem

Keje Splendid Pliss op maat

Liever niet schroeven of boren in uw kozijn, maar wilt u wel genieten van de sfeer en luxe die plisségordijnen bieden? De Keje Splendid Pliss op maat is het antwoord op uw vragen. De Splendid Pliss van Keje bestaat uit een mooi aluminium frame waarin uw plisségordijn geplaatst wordt. De Keje Splendid Pliss is uitgevoerd met magneetstrips die speciaal voor kunststof kozijnen gemaakt is. Zo hoeft u namelijk niet meer te schroeven of boren in kunststof kozijnen, maar geniet u wel van mooie raamdecoratie.

Keje Splendid Pliss speciaal voor kunststof kozijnen

Het plissé kliksysteem is speciaal voor kunststof kozijnen ontwikkeld, zodat u niet meer hoeft te schroeven en boren in uw kozijn. Door middel van een magneet en staalband blijft het frame goed zitten op uw kozijn. U plaatst de band op uw kozijn en vervolgens monteert u het frame met daarin uw Splendid Pliss gordijn hierop. Door de magneet en staalband zit uw nieuwe raamdecoratie op maat direct stevig vast. Een kind kan de was doen!

De voordelen van een plissegordijn zonder boren

Er zijn veel voordelen te benoemen voor de Keje Splendid Pliss. Dit systeem is vooral geschikt als u niet wil of mag schroeven of boren in uw kunststof kozijnen. Daarnaast kunt u de profielen volledig op maat laten fabriceren, zodat deze volledig aansluiten op uw kozijnen. Het profiel is voorzien van geïntegreerde trekbalken en een uniek vergrendelingssysteem. En met een maximale afmeting van 200cm bij 200cm is dit systeem voor vele verschillende ramen geschikt.

Bij de Keje Splendid Pliss wordt het plisségordijn middels top down bottom up bediening geplaatst. Hierbij kunt u uw plisségordijn dus op elke gewenste hoogte plaatsen.

Keje Splendid Pliss speciaal voor kunststof kozijnen

Het plissé kliksysteem is speciaal voor kunststof kozijnen ontwikkeld, zodat u niet meer hoeft te schroeven en boren in uw kozijn. Door middel van een magneet en staalband blijft het frame goed zitten op uw kozijn. U plaatst de band op uw kozijn en vervolgens monteert u het frame met daarin uw Splendid Pliss gordijn hierop. Door de magneet en staalband zit uw nieuwe raamdecoratie op maat direct stevig vast. Een kind kan de was doen!

 

Stofsoorten

Het product kan worden voorzien van vier verschillende stoffen:

Decoratief

De naam zegt het al, de decoratieve stofgroep is puur voor decoratie. De plissé stof is transparant en laat daardoor licht door en geeft weinig privacy.

Niet doorschijnend

De niet doorschijnende stofgroep wordt ook wel lichtdoorlatend plissé genoemd. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. Een ideale stof voor bijvoorbeeld woonkamers.

Verduisterend

De verduisterende stofgroep zijn verduisterende dupli gordijnen (honinggraad stof). Samen met het Splendid systeem zorgt deze stof er voor dat de ruimte volledig verduisterd is, dit maakt het systeem ideaal voor slaapkamers.

Dupli

De dupli groep zijn van lichtdoorlatende honingraat stoffen. Dupli gordijnen hebben, anders dan plissé gordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat de koorden die door de stof lopen niet zichtbaar zijn. Nog een voordeel aan de dupli stoffen, ze hebben een isolerende werking. Door de honingraatstructuur van het gordijn ontstaat er stilstaande lucht, zo hou je in de winter de kou buiten en met de zomer hou je je huis koel.

Maat berekenen

Breedte

  • U meet van de linkerzijde glas lat tot rechterzijde glas lat. Tel hier 4,6cm (46mm) bij op, dit is de bestelbreedte.

Hoogte

  • U meet de glas lat boven tot de glas lat beneden. Tel hier 4,6cm (46mm) bij op, dit is de bestelhoogte.

Voorbeeld:
Breedte van linkerkant glas lat tot rechterkant glas lat = 96cm +4,6cm =bestelmaat 100,6cm
Hoogte is glas lat van de bovenkant tot glas lat aan de onderkant 93,2cm + 4,6cm = bestelmaat 97,8cm.

Let op! De ruimte tussen de raamkruk en het glas dient minimaal 2 cm te zijn.

 

Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen?

010 - 765 00 72
info@woongroothandel.nl