Afmetingen

- Minimale breedte 35 cm en maximale breedte 360 cm.
- Minimale hoogte 60 cm en maximale hoogte 300 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Volgende stap

Bedieningszijde

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Extra opties

Tip! Indien u de vouwgordijnen op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Met de lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat van A House of Happiness geniet u van een mooie lichtinval zonder uw privacy op te hoeven geven. Dit type vouwgordijnen geven uw woning een warme en huiselijke sfeer. Vul de gewenste maten voor uw lichtdoorlatende vouwgordijnen in, kies de kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs. Door productie in eigen fabriek bent u namelijk tot wel 40% goedkoper uit!

 

Lichtdoorlatende vouwgordijnen van A House of Happiness

De lichtdoorlatende vouwgordijnen van A House of Happiness komen in ieder interieur goed tot hun recht. Door de unieke weving van de stof kunt u blijven genieten van een fijne lichtinval zonder daarvoor uw privacy op te hoeven geven. Hierdoor zijn lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat de meest populaire vouwgordijnen uit onze collectie. Met een ruime kleurencollectie bestaande uit trendy kleuren is er altijd een mooi vouwgordijn op maat dat aansluit op uw woning. De kleuren van onze vouwgordijnen liever eerst in het echt bekijken? U kunt gratis en vrijblijvend kleurstalen van onze vouwgordijnen aanvragen op onze website. U bent ook van harte welkom in onze showroom, waar we naast lichtdoorlatende vouwgordijnen nog meer vormen van raamdecoratie voor u gepresenteerd hebben.

Een collectie duurzame vouwgordijn stoffen

De gordijnen van A House of Happiness zijn elegant, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. De duurzame collectie van a house of happiness wordt gemaakt van gerecyclede polyester garens van PET flessen. Van ingezamelde petflessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt. Dit wordt gesmolten, waarna er draad van gesponnen kan worden. Daarvan kunnen weer nieuwe gordijnstoffen worden geweven. Maar ook snijafval van T-shirtstof wordt verwerkt in deze collectie.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen met zijgeleiding

Voor elk raam hebben wij een passende oplossing. Wilt u uw lichtdoorlatende vouwgordijn bij een kiepraam of kantelraam plaatsen? Of komt het vouwgordijn vlakbij een deur te hangen? Door de wind kan de stof van uw vouwgordijn opwaaien. Om het vouwgordijn netjes op zijn plaats te kunnen houden, kunt u kiezen voor de extra mogelijkheid van zijgeleiding. Dit staaldraad houdt uw raamdecoratie netjes op zijn plek, ook bij het openen en sluiten van ramen en deuren. Daarnaast kunt u ook klemsteunen voor kiep- en kantelramen bestellen.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen met baleinen

Een vouwgordijn vouwt zichzelf sierlijk op doordat er gebruik gemaakt wordt van baleinen. Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in de stof worden verwerkt. In gesloten toestand hangt het vouwgordijn mooi strak. Wanneer u het vouwgordijn opent, vouwt de stof zich sierlijk op. Bij de vouwgordijnen van Joe Benelli zullen de baleinen altijd aan de achterzijde verwerkt worden.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen van linnen, katoen of polyester

In onze kleurencollectie vindt u een mooie selectie van trendkleuren die mooi uitkomen in elk interieur. De stoffen voor onze lichtdoorlatende vouwgordijnen verschillen tussen linnen, katoen en polyester. Heeft u een vraag over de verschillende stoffen of wilt u weten van welke stof de gewenste kleur gemaakt is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij raden u in alle gevallen aan om gratis kleurstalen aan te vragen om zo teleurstelling te voorkomen. De kleuren op uw beeldscherm kunnen mogelijk afwijken van het origineel.

Hoe werkt een lichtdoorlatend vouwgordijn?

Bij een lichtdoorlatend vouwgordijn van A House of Happiness wordt de stof afgewerkt met baleinen. De baleinen zorgen ervoor dat de stof zich sierlijk kan opvouwen. De baleinen bij de vouwgordijnen van Joe Benelli worden altijd aan de achterzijde geplaatst. Een lichtdoorlatend vouwgordijn kan middels een ketting (traditionele bediening) geleverd worden.

Lichtechtheid:

De stoffen van A house of Happiness worden getest op de lichtechtheid. Dit houd in dat dit langdurig aan zonzicht wordt blootgesteld om te zien hoe de stof hierop reageert. Dit is getest volgens ISO 105-B02. De schaal loopt daarbij van 1 t/m 8, waarbij 1 betekend dat het niet zo goed tegen zonlicht kan, en 8 dat het er heel goed tegen kan en nagenoeg niet verkleurd.

Krimp tolerantie:

De stoffen van A house of Happiness worden uitvoerig getest op krimp tolerantie. Synthetische stoffen zoals polyester hebben een lage krimptolerantie. Wanneer er viscose katoen of linnen in een stof is toegevoegd kan dit een hogere krimptolerantie hebben. Het gordijn met wel worden gewassen volgens de wasvoorschriften die worden aangegeven per stof.

U vindt de krimp tolerantie per stof onder de specificaties


Technische gegegens:

Afmetingen
Maximaal leverbare afmetingen: 360 cm breed x 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 35 cm breed x 60 cm hoog
Dikte baleinen: 6 mm
Baleinafstanden: De baleinhoogte is gemiddeld 25-30 cm, gelijkmatig verdeeld over de hoogte
Montage In de dag of op de dag, montagebeugel geschikt voor beide mogelijkheid
Hoogte vouwgordijnen Pakkethoogte
100 cm 22 cm
150 cm 23 cm
200 cm 24 cm
250 cm 25 cm
300 cm 26 cm

Stofeigenschappen

  Hoogte /
Breedte
Samenstelling Krim- tolerantie Verduisterend Vouwgordijn geschikt Licht- echtheid Vlam- vertragend loodveter / Zoom / lockafwerking Wasvoorschrift
Birgit 320 cm hoog 100% Polyester gerecycled 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter
Flax 295 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter
Glow 295 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter
Maran 320 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter
Kantoner 295 cm hoog 100% Polyester gerecycled 0% Nee Ja 5 Nee Loodveter
Metropole F.R. 295 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Ja-M1 brandgedrag Zoom
Rank 295 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter