Afmetingen

- Minimale breedte 35 cm en maximale breedte 360 cm.
- Minimale hoogte 60 cm en maximale hoogte 300 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Volgende stap

Bedieningszijde

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Extra opties

Tip! Indien u de vouwgordijnen op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Transparante vouwgordijnen

Met de transparante vouwgordijnen op maat van A House of Happiness voegt u de gewenste sfeer toe aan uw interieur. De fijn geweven stof zorgt voor een unieke lichtinval in uw woonkamer of keuken. Stel uw transparante vouwgordijnen volledig naar wens samen en laat u verrassen door de scherpe prijs. Door productie in eigen fabriek bent u namelijk tot wel 40% goedkoper uit!

 

Duurzame transparante vouwgordijnen van A House of Happiness

Onze transparante vouwgordijnen staan mooi in elk interieur. Doordat dit type vouwgordijnen zoveel licht doorlaten, worden het ook wel vitrage vouwgordijnen genoemd. Met de transparante vouwgordijnen op maat creëert u een chique uitstraling. En met een ruime kleurencollectie is er altijd een kleur die aansluit op uw huidige woning. De duurzame collectie van A House of Happiness wordt gemaakt van gerecyclede polyester garens van PET flessen. Van ingezamelde petflessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt. Dit wordt gesmolten, waarna er draad van gesponnen kan worden. Daarvan kunnen weer nieuwe gordijnstoffen worden geweven. Maar ook snijafval van T-shirtstof wordt verwerkt in deze collectie.

Liever eerst de kleur in het echt bekijken voordat u gaat bestellen? Vraag gratis kleurstalen van onze transparante vouwgordijnen aan op onze website.

Transparante vouwgordijnen op maat

Onze transparante vouwgordijnen zijn volledig naar wens samen te stellen. Zo kunt u de transparante vouwgordijnen op maat van Joe Benelli uit laten voeren met zijgeleiding. Hierbij wordt de stof van het vouwgordijn verspannen tussen twee koorden. Hiermee is een transparant vouwgordijn met zijgeleiding zeer geschikt voor montage op ramen, openslaande ramen en kiepkantelramen.

Transparante vouwgordijnen met baleinen

Een vouwgordijn op maat van A House of Happiness vouwt zichzelf sierlijk op doordat er gebruik gemaakt wordt van baleinen. Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in de stof worden verwerkt. In gesloten toestand hangt het transparante vouwgordijn mooi strak. Wanneer u het vouwgordijn opent, vouwt de stof zich sierlijk op. Bij de vouwgordijnen van Joe Benelli zullen de baleinen altijd aan de achterzijde verwerkt worden.

Transparante vouwgordijnen van linnen, katoen of polyester

Onze transparante vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen. Transparante vouwgordijnen op maat van linnen of katoen zijn erg populair. Iedere stof biedt weer een eigen sfeer. Onze kleurencollectie voor de transparante vouwgordijnen bestaat uit een mix van materialen. Vraag gratis kleurstalen aan op onze website en bepaal thuis welke kleur en welke stof het beste bij uw huidige interieur past.

Hoe werkt een transparant vouwgordijn?

Bij een transparant vouwgordijn op maat wordt de stof afgewerkt met baleinen. De baleinen zijn verzwaringslatjes waarmee de stof van uw nieuwe vouwgordijn zich sierlijk kan opvouwen. De baleinen bij de transparante vouwgordijnen op maat van Joe Benelli worden altijd aan de achterzijde geplaatst. De vouwgordijnen kunnen zowel traditioneel als met zijgeleiding geleverd worden.

Lichtechtheid:

De stoffen van A house of Happiness worden getest op de lichtechtheid. Dit houd in dat dit langdurig aan zonzicht wordt blootgesteld om te zien hoe de stof hierop reageert. Dit is getest volgens ISO 105-B02. De schaal loopt daarbij van 1 t/m 8, waarbij 1 betekend dat het niet zo goed tegen zonlicht kan, en 8 dat het er heel goed tegen kan en nagenoeg niet verkleurd.

Krimp tolerantie:

De stoffen van A house of Happiness worden uitvoerig getest op krimp tolerantie. Synthetische stoffen zoals polyester hebben een lage krimptolerantie. Wanneer er viscose katoen of linnen in een stof is toegevoegd kan dit een hogere krimptolerantie hebben. Het gordijn met wel worden gewassen volgens de wasvoorschriften die worden aangegeven per stof.

U vindt de krimp tolerantie per stof onder de specificaties


Technische gegegens:

Afmetingen
Maximaal leverbare afmetingen: 360 cm breed x 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 35 cm breed x 60 cm hoog
Dikte baleinen: 6 mm
Baleinafstanden: De baleinhoogte is gemiddeld 25-30 cm, gelijkmatig verdeeld over de hoogte
Montage In de dag of op de dag, montagebeugel geschikt voor beide mogelijkheid
Hoogte vouwgordijnen Pakkethoogte
100 cm 22 cm
150 cm 23 cm
200 cm 24 cm
250 cm 25 cm
300 cm 26 cm

Stofeigenschappen

  Hoogte /
Breedte
Samenstelling Krim- tolerantie Verduisterend Vouwgordijn geschikt Licht- echtheid Vlam- vertragend loodveter / Zoom / lockafwerking Wasvoorschrift
Top color /
Top voile
320 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter