Afmetingen

- Minimale breedte 35 cm en maximale breedte 360 cm.
- Minimale hoogte 60 cm en maximale hoogte 300 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Volgende stap

Bedieningszijde

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Voering

Kies voor voering om eventuele verkleuring tegen te gaan. De voering stof zal er voor zorgen dat de gekozen stof minder licht door laat, maar maakt het vouwgordijn niet verduisterend.

Selecteer kleur voering

Volgende stap

Extra opties

Tip! Indien u de vouwgordijnen op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Verduisterende vouwgordijnen

Met een verduisterend vouwgordijn op maat van Joe Benelli geniet u van een stijlvolle raamdecoratie een optimale nachtrust. Onze verduisterende vouwgordijnen kunnen namelijk uitgevoerd worden met voeringstof. Voer de gewenste maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs van uw nieuwe verduisterend vouwgordijn. Door de productie in eigen fabriek bent u namelijk tot wel 40% goedkoper uit!

 

Verduisterende vouwgordijnen van A House of Happiness

Wil je niet meer door je gordijnen heen kunnen kijken wanneer je ’s avonds lekker op de bank zit? Kijken dan bij onze overgordijn stoffen. Mocht u geheel verduisterende gordijnen wensen voor in de slaapkamer, kijk dan bij onze dim-out stoffen. Eventueel kan u ook de overgordijnen ‘voeren’ om dit donker te maken.

Duurzame stoffen voor onze vouwgordijnen

De gordijnen van A House of Happiness zijn elegant, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. De duurzame collectie van A House of Happiness wordt gemaakt van gerecyclede polyester garens van PET flessen. Van ingezamelde petflessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt. Dit wordt gesmolten, waarna er draad van gesponnen kan worden. Daarvan kunnen weer nieuwe gordijnstoffen worden geweven. Maar ook snijafval van T-shirtstof wordt verwerkt in deze collectie.

Verduisterende vouwgordijnen met baleinen

Een vouwgordijn op maat vouwt zichzelf sierlijk op doordat er gebruik gemaakt wordt van baleinen. Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in de stof worden verwerkt. In gesloten toestand hangt het transparante vouwgordijn mooi strak. Wanneer u het vouwgordijn opent, vouwt de stof zich sierlijk op. Bij de vouwgordijnen van Joe Benelli zullen de baleinen altijd aan de achterzijde verwerkt worden.

Verduisterende vouwgordijnen van linnen, katoen of polyester

De kleurencollectie van onze A House of Happiness verduisterende vouwgordijnen bestaat uit een mix van verschillende kleuren en stoffen die ieder een eigen sfeer bieden. Zo hebben we vouwgordijnen van linnen, katoen en polyester. De stoffen uit onze verduisterende vouwgordijnen collectie zijn niet volledig verduisterend, maar kunnen wel uitgevoerd worden met voeringstof indien dit gewenst is. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden en vergeet ook niet om gratis kleurstalen aan te vragen om de kleuren in het echt te kunnen bekijken en te vergelijken. Tevens krijgt u twee jaar garantie op uw vouwgordijnen. Zo kunt u altijd blijven genieten van de kwaliteit van onze vouwgordijnen! 

Hoe werkt een verduisterend vouwgordijn?

Een verduisterend vouwgordijn bestaat uit een verduisterende stof waarin baleinen zijn verwerkt. Als u uw vouwgordijnen uitvouwt, zullen de baleinen ervoor zorgen dat de stof mooi strak hangt. Als u uw vouwgordijn omhoog haalt, zorgen de baleinen ervoor dat de stof zich sierlijk opvouwt. De verduisterende vouwgordijnen kunnen middels een ketting (traditionele bediening) en eventueel met zijgeleiding geleverd worden.

Lichtechtheid:

De stoffen van A house of Happiness worden getest op de lichtechtheid. Dit houd in dat dit langdurig aan zonzicht wordt blootgesteld om te zien hoe de stof hierop reageert. Dit is getest volgens ISO 105-B02. De schaal loopt daarbij van 1 t/m 8, waarbij 1 betekend dat het niet zo goed tegen zonlicht kan, en 8 dat het er heel goed tegen kan en nagenoeg niet verkleurd.

Krimp tolerantie:

De stoffen van A house of Happiness worden uitvoerig getest op krimp tolerantie. Synthetische stoffen zoals polyester hebben een lage krimptolerantie. Wanneer er viscose katoen of linnen in een stof is toegevoegd kan dit een hogere krimptolerantie hebben. Het gordijn met wel worden gewassen volgens de wasvoorschriften die worden aangegeven per stof.

U vindt de krimp tolerantie per stof onder de specificaties


Technische gegegens:

Afmetingen
Maximaal leverbare afmetingen: 360 cm breed x 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 35 cm breed x 60 cm hoog
Dikte baleinen: 6 mm
Baleinafstanden: De baleinhoogte is gemiddeld 25-30 cm, gelijkmatig verdeeld over de hoogte
Montage In de dag of op de dag, montagebeugel geschikt voor beide mogelijkheid
Hoogte vouwgordijnen Pakkethoogte
100 cm 22 cm
150 cm 23 cm
200 cm 24 cm
250 cm 25 cm
300 cm 26 cm

Stofeigenschappen

  Hoogte /
Breedte
Samenstelling Krim- tolerantie Verduisterend Vouwgordijn geschikt Licht- echtheid Vlam- vertragend loodveter / Zoom / lockafwerking Wasvoorschrift
Elite 140 cm breed 100% Gerecycled polyester 0% Nee Ja 5 Nee Zoom
Formidable 320 cm hoog 100% Polyester 1% Nee Ja 5 Nee Zoom
Hero 145 cm breed 85% polyester / 15% Polyamide 0% Nee Ja 5 Nee Zoom NIET WASSEN
Lucky 143 cm breed 100% Polyester gerecycled 0% Nee Ja 5 Nee Zoom
Luxe 295 cm hoog 100% Polyester gerecycled 1% Nee Ja 5 Nee Lockafwerking
Royal-lin 300 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 5 Nee Zoom
Snakeskin 295 cm hoog 100% Polyester Gerecycled 1% Nee Ja 5 Nee Lockafwerking